Protaste - Premium Protein Meals

We are on a mission!

Wij zijn op een missie om jouw lichaam elke dag te ondersteunen met smaakvolle gerechten boordevol belangrijke eiwitten & groenten!

 

Nee, ons verhaal is geen moeilijk en zwaar verhaal. Sterker nog, wij zijn juist Protaste gestart om het jou zo gemakkelijk en gezond mogelijk te maken.


Zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over wat je vandaag eet!

Here's to a Happy, Healthy life!

Protaste is er om jouw drukke & actieve levensstijl te ondersteunen met gezonde, (h)eerlijke en eiwitrijke en groenterijke maaltijden voor een sterk en gezond lichaam.


Zo hoef jij je geen zorgen te maken over wat je vandaag eet!

45 g

Gemiddelde grammage aan eiwitten per maaltijd

153 g

Gemiddelde grammage aan groenten per maaltijd

Onze maaltijden worden wetenschappelijk ondersteund

Krachtpatsers

Al onze maaltijden bevatten tussen de 40 en 50 gram eiwit. Het is aanbevolen om minimaal ≥ 40 gram eiwit in te nemen om de spiereiwitsynthese te maximaliseren1


Veel mensen krijgen dagelijks te weinig eiwitten binnen. En eiwitten zijn belangrijk omdat ze bijdragen aan het behoud en groei van gezonde en sterke spieren en je vitaliteit.


Eiwitten zorgen continue voor een goed en snel herstel van je spieren, bijv. na het sporten. Eiwitten ondersteunen je ook in het behoud van je spiermassa als je wilt afvallen.


En wist je dat eiwitten een belangrijk onderdeel zijn van je weerstand en voor het (sneller) herstellen na bijv. een ziekte of operatie?


Eiwitten zijn dus echte krachtspatsers!!

BCAA's

Alle maaltijden van Protaste bevatten onder meer BCAA's (Branched-Chain Amino Acids).


BCAA's zijn 3 essentiële aminozuren, te weten L-Leucine,
L-isoleucine en L-valine), die de mens niet zelf kan aanmaken. BCAA's concentreren zich met name in de spieren, waar ze nodig zijn voor de opbouw en het herstel van spierweefsel.


Ook zorgen BCAA's voor minder snelle verzuring van de spieren. BCAA's zijn gunstig voor spiermassa, spierkracht, spiercoördinatie, uithoudingsvermogen en vitaliteit.


Tevens zijn BCAA's belangrijk voor het goed functioneren van de lever, hersenen en het immuun- en antioxidantsysteem2.Lees hier verder over de bewezen voordelen van BCAA's.Groenterijk

Naast onze eiwitten stoppen wij ook lekker veel groenten in onze maaltijden.  

Groenten zijn goed voor je gezondheid en wel om verschillende redenen:


  • Zo bevatten groenten veel vitaminen en mineralen, zoals bijv. vitamine A en/of C maar ook belangrijke mineralen als bijv. ijzer, calcium en/of foliumzuur
  • Groenten bevatten veel vezels die goed zijn voor je stoelgang, je bloedsuikerspiegel en vezels geven je een voller gevoel na de maaltijd (minder snoepen ;-). 
  • Groenten bevatten erg weinig calorieën.


Het advies is om per dag 250 gram groenten te eten. Onze maaltijden bevatten gemiddeld 153 gram aan groenten dus heb jij al meer dan 60% van je dagelijkse groenten inname verzorgt. 

Alle gerechten van Protaste zijn op basis van specifiek geselecteerde plantaardige eiwitten en gecombineerd met vis of vlees of alleen lekkere verse groenten.

EIWITRIJKE PASTA BRON

 

Al onze maaltijden kennen als basis een heerlijke plantaardige eiwitrijke pasta als bron. Je kan kiezen uit een overheerlijke Tagliatelle, Fusilli, Penne of Orzo. 


Onze eiwitrijke pasta's zijn samengesteld uit tarwe-, soja- en erwteiwitten. 3 zeer belangrijke plantaardige eiwitbronnen op het gebied essentiële aminozuren. Wij noemen ze essentieël omdat je deze aminozuren alleen via voeding kan binnenkrijgen en ze essentieel zijn voor je lichaam om binnen te krijgen.

Lees hier verder als je meer wilt weten over deze aminozuren.


Aangevuld met alleen lekkere groenten en/of met vis of vlees heeft onze Chef Kok Djurre voor iedereen heerlijke, gezonde en "sterke" maaltijden samengesteld. 

Protaste maaltijden zijn er voor iedereen:

WETENSCHAPPELIJK

Protaste is er om jouw drukke & actieve levensstijl te ondersteunen met gezonde, (h)eerlijke en eiwitrijke maaltijden voor een sterk en gezond lichaam.


Al onze maaltijden zijn extra eiwitrijk en kennen onze eigen unieke samengestelde plantaardige eiwitbronnen.


Het belang van eiwitten neemt toe in Nederland en toch hebben bijna alle volwassenen en senioren een dagelijkse eiwitinname tekort met allerlei mogelijke gezondheidscomplicaties op latere leeftijd.


Daarom zijn onze Protaste maaltijden zo samengesteld dat ze de essentiële aminozuren bevatten waaronder de belangrijke BCAA’s, Branched Chain Amino Acids. En ondersteunt door de wetenschap!


En deze BCAA’s zijn wetenschappenlijk bewezen aminozuren die een belangrijke bijdragen hebben op je spiermassa, spierkracht, spiercoördinatie, uithoudingsvermogen en vitaliteit3.Voedingswaarden

Hieronder onze gemiddelde voedingswaarden per 100 gram. Zoals je kan zien zijn onze maaltijden zeer laag in koolhydraten, kcal, verzadigd vet en suiker. En boordevol goede eiwitten en groenten. 


NO BAD FEELINGS!

 

Dus niks geen gedoe, geen “slecht gevoel” over welke kant-en-klare maaltijd je moet kiezen, of wat dan ook.


Met jouw keuze voor Protaste Premium Protein Meals heb jij in een paar minuten een overheerlijk en gezond gerecht op je bord, boordevol hele belangrijke eiwitten en lekkere groenten. 


En dit alles met de zekerheid dat al onze gerechten vers zijn samengesteld door onze eigen Chef kok Djurre.

 

Eet smakelijk!

Onze maaltijden vind je hier?


Poiesz Supermarkten
Fight and Balance
Jumbo Nanning

Protaste - Premium protein Meals

EIWITTENAlle onze maaltijden zijn voorzien van heel veel goede eiwitten met een sterke samenstelling van essentiële aminozuren zoals Leucine, Isoleucine en Valine. 

CHEF KOKDat is Djurre en hij stelt alle maaltijden elke dag opnieuw zeer zorgvuldig vast. Met oog voor detail en kennis over voedingswaarden maakt hij het verschil.


GROENTENNet als eiwitten bevatten onze maaltijden veel groenten (en voedingsstoffen) die heel belangrijk zijn in de ondersteuning van je (intern) lichamelijke huishouding.


ERVARING40 jaar! Dat is het aantal jaren dat wij samen als ervaring met ons meebrengen om jou te voorzien van goede en gezonde maaltijden. 


VERS BEREIDOnze maaltijden worden elke dag vers bereid en op een dusdanige manier dat het alle belangrijke voedingsstoffen borgt die jouw lichaam nodig heeft.


GENIETENEn dat doe jij met onze maaltijden! En daar houden wij dan ook weer van. Zo zijn de maaltijden niet alleen goed voor je lichaam, ze smaken ook nog eens bijzonder lekker!