Protaste - Premium Protein Meals

ONZE INGREDIËNTEN

Sustainability

Al onze maaltijden worden zoveel mogelijk samengesteld met ingrediënten uit de buurt.

De meeste verse ingrediënten die wij gebruiken komen dan ook uit Nederland en België.


Dit vinden wij belangrijk omdat ook wij willen bijdragen aan een verbeterend klimaat.

Vandaar ook dat plantaardige eiwitten aan de basis staan van al onze maaltijden. En dit zonder in te leveren op de belangrijke essentiële aminozuren die jouw lichaam elke dag nodig heeft.

VERS

Wij werken altijd met de meest verse ingrediënten zodat wij maximaal de voedingswaarden per product kunnen benutten. Wij streven er naar dat onze maaltijden altijd voor 1/3 uit groenten bestaan.

Altijd het beste voor je lichaam!


Met onze maaltijden streven wij altijd naar de beste voedingswaarden voor jouw lichaam. Zo kijken wij elke dag naar de samenstelling van onze gerechten en ingrediënten.


Elke dag opnieuw voed jij lichaam en wij zien het als onze taak om jou hierin zo goed mogelijk te voorzien. 

Eigen ideëen?

Heb jij zelf een goed idee voor een gezonde en eiwitrijke maaltijd? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 
 
 
 

Protaste - Premium protein Meals

EIWITTENAlle onze maaltijden zijn voorzien van heel veel goede eiwitten met een sterke samenstelling van essentiële aminozuren zoals Leucine, Isoleucine en Valine. 

CHEF KOKDat is Djurre en hij stelt alle maaltijden elke dag opnieuw zeer zorgvuldig vast. Met oog voor detail en kennis over voedingswaarden maakt hij het verschil.


GROENTENNet als eiwitten bevatten onze maaltijden veel groenten (en voedingsstoffen) die heel belangrijk zijn in de ondersteuning van je (intern) lichamelijke huishouding.


ERVARING40 jaar! Dat is het aantal jaren dat wij samen als ervaring met ons meebrengen om jou te voorzien van goede en gezonde maaltijden. 


VERS BEREIDOnze maaltijden worden elke dag vers bereid en op een dusdanige manier dat het alle belangrijke voedingsstoffen borgt die jouw lichaam nodig heeft.


GENIETENEn dat doe jij met onze maaltijden! En daar houden wij dan ook weer van. Zo zijn de maaltijden niet alleen goed voor je lichaam, ze smaken ook nog eens bijzonder lekker!