Protaste - Premium Protein Meals

Protaste - Premium Protein Meals


voor fitte en gezonde werknemers

VOORDELEN


Direct alles op een rij

Complete maaltijd


100% vers bereid en boordevol eiwitten, groenten, vezels, vitaminen en mineralen. Alle voedingsstoffen zijn aanwezig en niet bewerkt.

Gezonde maaltijden


Hoog in eiwitten (inc. BCAA), rijk aan groenten en laag in verzadigd vet, suiker en zout. Alle maaltijden hebben dan ook de NutriScore A en zijn wetenschappelijk ondersteund.

Snel klaar en super lekker


Onze maaltijden zijn in een paar minuten opgewarmd en super lekker! Rijk aan eiwitten en verse groenten.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH)


Onze maaltijden bevatten zoveel voedingstoffen dat je werknemer gem. 65% van de ADH aan eiwitten binnenkrijgt en 60% aan groenten.

Sterk | Gezond | Vitaal


De maaltijden ondersteunen direct het lichaam op het gebied van spieren en organen. Onze maaltijden leveren een directe bijdrage op de vitale levensstijl van uw werknemers.

Duurzaam


Onze maaltijden worden elke dag vers bereid door onze gastronomische chef-kok Djurre op basis van duurzaam geselecteerde ingrediënten.  


GezondheidHet belang van fitte en gezonde werkvloer is momenteel groter dan ooit. Want gezonde en fitte werknemers verzuimen minder, zijn productiever en hebben meer pleizer op de werkvloer.


Leefstijl & bewustwording

Als werkgever speelt u een actieve rol bij het stimuleren van een gezonde leefstijl bij uw werknemers. Hoewel leefstijl de keuze is van uw werknemer, kunt u bewustwording creëren onder uw werknemers over hoe zij gezond werken en leven. Dat is van groot belang. Zeker nu we veel vaker thuiswerken.


Uiteindelijk beslissen uw werknemers natuurlijk zelf of ze iets doen met een gezonde leestijl, maar u heeft er meer invloed op dan u wellicht denkt. We besteden immers veel van onze tijd op het werk.

We doen het samen

Met het serveren van de maaltijden van Protaste - Premium Protein Meals draagt u pro-actief bij op het gebied van het aanbieden van gezonde, eiwitrijke en groenterijke maaltijden. Want mensen die goed in hun vel zitten, hebben daar niet alleen privé maar ook op het werk profijt van. Ze zijn minder snel gestrest, hebben meer energie en hebben zin om te werken. Gezonde en vitale werknemers zijn productiever en minder vaak ziek.

WIN - WIN

Complete maaltijd


Onze maaltijden kunnen perfect geserveerd worden tijdens de lunch of als avondeten, bijv. bij ploegendiensten. De maaltijden worden elke dag vers bereid en zijn heel makkelijk in de magnetron klaar te maken. Zo genieten uw werknemers van gemakkelijke, lekkere en voedzame maaltijden. Kortom, een echte win-win!


  • Eiwitrijk en Groenterijk

Onze maaltijden worden elke dag met de grootste zorg samengesteld uit een eiwitrijke pastabron op basis van een complete mix van plantaardige eiwitten, aangevuld met verse kleurrijke groenten. En onze maaltijden zijn backed-up by science.


  • BCAA

Al onze maaltijden bevatten unieke en exclusief geselecteerde plantaardige eiwitbronnen met een hoog niveau aan BCAA's (Branched Chain Amino Acids). Dit zijn bewezen essentiele aminozuren die enkel via goede voeding ingenomen kunnen worden. BCAA's zijn gunstig voor de spiereiwitsynthese voor sterke(re) spieren en spiercoördinatie, de ondersteuning van de organen en dragen bij aan de ondersteuning van de weerstand en vitaliteit1.  • Vezels, vitaminen en mineralen

Onze maaltijden bevatten gemiddeld 153 gram per maaltijd aan groenten dus heb jij al meer dan 60% van je dagelijkse groenten inname verzorgt.En groenten zijn een belangrijke bron van vezels. En vezels zijn weer belangrijk voor een goede spijsvertering, vlotte stoelgang en bloeddrukregulering. En groenten zijn belangrijke leveranciers voor vitaminen en mineralen. Zo bevatten groenten bijv. vitamine A en/of C maar ook belangrijke mineralen als bijv. ijzer, calcium en/of foliumzuur.

Gezonde werkvloer


Wij leveren jouw werknemers complete maaltijden boordevol belangrijke grondstoffen ter ondersteuning van een fit, gezond en vitaal lichaam.

Wekelijks vers bezorgd


De verse bereide maaltijden worden wekelijks bezorgd op de door jullie gewenste locatie(s). Er kan gekozen worden uit meer dan 15 verschillende varianten. 

Complete maaltijden


Alle onze maaltijden zijn versbereid, duurzaam en zitten boordevol eiwitten en groenten en zijn laag in verzadigd vet, suikers en zout. Alle maaltijden kennen een NutriScore A.

We're here to

support your employees.

Eet smakelijk!

Wil jij als werkgever ook je werknemers gezonde en lekkere maaltijden serveren? 


Wij bespreken graag met u, geheel vrijblijvend, alle mogelijkheden.
Neem dan contact op met mij, Djurre Veensma.