Protaste - Premium Protein Meals

It is our passion & friendship that led us to start this business

OVER ONS

Wij zijn Djurre (rechts op de foto) en Erik en wij delen beide op ons eigen manier dezelfde passie: mensen voorzien van gezonde en voedzame maaltijden voor een gezond & sterk lichaam.Djurre 

Zo staat Djurre al vanaf kinds af aan in de keuken en dat doet hij elke dag nog steeds. Alles wat met eten te maken heeft, houdt hem passievol bezig: van recepten ontwikkelen tot food-design. Als Chef-kok werkt hij altijd met pure ingrediënten en is hij volledig gefocust op wat het lichaam elke dag opnieuw nodig heeft. Eiwitten en groenten zijn daarin altijd zijn rode draad. Want zijn persoonlijke ervaringen hebben hem geleerd wat het inhoudt als mensen niet goed en gezond eten en niet voldoende voedingsstoffen binnen krijgen en wat de impact daarvan is op de kwaliteit van leven.


Erik 

Erik is al meer dan 20 jaar actief in de voedingsmiddelenindustrie. Hij heeft bij grote internationale voedingsbedrijven gewerkt in verschillende internationale commerciële management functies. Daarin lag de nadruk hoofdzakelijk op eiwitrijke (sport)voeding en eiwitrijke medische voeding. Daarnaast beschikt Erik over een afgerond diploma Sport & Voeding en is hij gecertifeerd Voedingsdeskundige. Kortom, Erik heeft heel veel ervaring op het vlak van eiwitrijke voeding en waarom dit intrinsiek zo belangrijk is voor elk lichaam. De Japanse keuken is zijn grote favoriet. En ook Erik heeft in zijn directe privé omgeving gezien en ervaren wat de gevolgen kunnen zijn van een verkeerd voedingspatroon, welke gezondheidsklachten dat met zich mee brengt en wat de impact daarvan uiteindelijk is op de kwaliteit van leven.


"PROTASTE staat voor PROteïne (eiwitten), TASTE (smaak)"

Keuken

Djurre en Erik hebben elkaar letterlijk ontmoet in de keuken en al snel ontdekten zij daar hun gemeenschappelijke passie. Met gezonde en (h)eerlijke gerechten willen wij mensen voorzien van bovengemiddelde eiwitrijke maaltijden ter ondersteuning van een gezond & sterk lichaam, aangevuld met minimaal 1/3 aan groenten.

 

Eiwitten zijn de belangrijkste bouwstoffen voor je lichaam, bevatten hele belangrijke en essentiële aminozuren en zorgen voor je spieren, organen en de staat van je weerstand. In Nederland zien wij onder volwassen een dagelijks eiwittekort van +/- 18 gram per dag. Bij veel 65-plussers ligt dat zelfs op 26 gram. En een dagelijks tekort aan eiwitinname kan op latere leeftijd tot gezondheidsklachten leiden.

 

En daarom hebben wij PROTASTE opgericht. Heerlijke eiwit- & groenterijke kant-en-klare maaltijden ter ondersteuning van een gezond en sterk lichaam!

 


Protaste - Premium protein Meals

EIWITTENAlle onze maaltijden zijn voorzien van heel veel goede eiwitten met een sterke samenstelling van essentiële aminozuren zoals Leucine, Isoleucine en Valine. 

CHEF KOKDat is Djurre en hij stelt alle maaltijden elke dag opnieuw zeer zorgvuldig vast. Met oog voor detail en kennis over voedingswaarden maakt hij het verschil.


GROENTENNet als eiwitten bevatten onze maaltijden veel groenten (en voedingsstoffen) die heel belangrijk zijn in de ondersteuning van je (intern) lichamelijke huishouding.


ERVARING40 jaar! Dat is het aantal jaren dat wij samen als ervaring met ons meebrengen om jou te voorzien van goede en gezonde maaltijden. 


VERS BEREIDOnze maaltijden worden elke dag vers bereid en op een dusdanige manier dat het alle belangrijke voedingsstoffen borgt die jouw lichaam nodig heeft.


GENIETENEn dat doe jij met onze maaltijden! En daar houden wij dan ook weer van. Zo zijn de maaltijden niet alleen goed voor je lichaam, ze smaken ook nog eens bijzonder lekker!