Compleet Aminozuurprofiel | Wetenschappelijk onderbouwd
Onze pasta's zijn 100% vegetarisch, gebaseerd op een unieke mix van plantaardige eiwitten met een zeer sterk essentieel aminozuurprofiel. Je krijgt ongeveer 22 gram eiwit per 100 gram en onze pasta's bevatten weinig zout. Ze kenmerken zich door heerlijke lekkere smaak.
Of zoals de Italianen zeggen: Ecco come dovrebbe essere il sapore della pasta!
Onze USP's
Onze eiwitrijke pasta varianten
Serveer ~22 g / 100 g
per maaltijd 😁
~16 g LEUCINE
(per 100 gram)
Plus een algemeen hoog niveau van essentiele aminozuren 😁.
Geschikt voor alle doelgroepen en maaltijd toepassingen. 😁.
Wij adviseren de volgende verhouding in het serveren van maaltijden met Protaste Pasta
Dit is belangrijk om: de juiste eiwitinname per portie te garanderen de mondsensatie van de pasta met de saus te optimaliseren de smaak en beleving te maximaliseren de juiste balans aan macronutriënten te serveren.
Dit is belangrijk:
Central Office
Protaste B.V.
Eeser Hout 12 R
8332 VR Steenwijk
The Netherlands
© 2024 Protaste B.V. - All rights reserved