Protaste - Premium Protein Pasta

Protaste Eiwitrijke Pasta

Eiwitrijk | Compleet Aminozuur profiel | Rijk aan Vezels | Zoutarm | Wetenschappelijk onderbouwd 

Protaste Pasta


Onze pasta's zijn 100% vegetarisch, gebaseerd op een unieke mix van plantaardige eiwittenmet een zeer sterk essentieel aminozuurprofiel.


Je krijgt ongeveer 22 gram eiwit per 100 gram en onze pasta's bevatten weinig zout. Ze kenmerken zich door heerlijke lekkere smaak.


Of zoals de Italianen zeggen: Ecco come dovrebbe essere il sapore della pasta!


Onze USP's

  • Plantaardige eiwitmix
  • Compleet aminozuur profiel 
  • Hoog in essentiële aminozuren


  • ~22% eiwit per 100 gram
  • ~16 g Leucine per 100 gram


  • Laag in zout
  • Lang houdbaar
  • Diepvries bestendig


  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Behoudt en/of groei spiermassa
  • Sneller herstel


  • Duurzaam (lage CO2 vs dierlijk eiwit)
  • Geschikt voor veganisten, vegetariërs en flexitariërs 

Onze Pasta varianten

52,6 g / 100 gram EIWIT 

Bevat alle Essentiële Aminozuren

100% PLANTAARDIGE
EIWITTEN MIX


Voedingswaarden per 100 gram (pasta cru)

Compleet Aminozuur Profiel

  • Wetenschappelijk bewijs toont aan dat plantaardige eiwitten de spiereiwitsynthese (SES) kunnen stimuleren door de hoeveelheid eiwit per 100 gram te verhogen en de biologische beschikbaarheid van aminozuren te optimaliseren door middel van verwerking of gangbare kookmethoden.


  • Om een ​​evenwichtige aminozuur samenstelling te garanderen, is het noodzakelijk om verschillende plantaardige eiwitbronnen te combineren die elkaar aanvullen. Die combinatie kan net zo effectief zijn voor SESS als een volledig dierlijk dieet, aangezien een op zichzelf staand plantaardig eiwit niet voldoende is.


  • Onze Protaste Pastadeeg is wetenschappelijk samengesteld, bevat onze eigen unieke samenstelling van plantaardige eiwitten en heeft een volledig concurrerend aminozuurprofiel ten opzichte van dierlijke eiwitten.

SERVEER ADVIES


Wij adviseren de volgende verhouding in het serveren van maaltijden met Protaste Pasta


  • 1/3 pasta en 2/3 overige maaltijd componenten zoals groenten en saus en dat eventueel aangevuld met vlees, vis, gevogelte of plantaardige vleesvervangers. 



Dit is belangrijk om: de juiste eiwitinname per portie te garanderen de mondsensatie van de pasta met de saus te optimaliseren de smaak en beleving te maximaliseren de juiste balans aan macronutriënten te serveren.

Dit is belangrijk:

  1. voor de optimale en juiste eiwitinname per portie 
  2. om de mondsensatie van de pasta met de saus te optimaliseren
  3. om de smaak en beleving te maximaliseren
  4. om de juiste balans aan macronutriënten te serveren.

Kom direct in contact met onze experts

Djurre Veensma

Product Development | Culinair Advisor

Erik Altena

Business Development | Nutritional Specialist